joi, 30 august 2012

Jurnalele Vampirilor 3 - Furia de L. J. Smith




Elena a devenit vampir. Acum îi aparţine lui Damon şi lumii lui întunecate. Dar când în cele din urmă îşi aminteşte că adevărata ei iubire este Stefan, un duşman nou şi puternic apare în Fell's Church... iar cei trei vor trebui să-şi unească forţele într-o bătălie mortală.


Elena
Transformată, fata cu părul de aur a devenit ceea ce odinioară se temuse, dar şi dorise să devină.

Stefan
Chinuit de pierderea Elenei, e hotărât să pună capăt pentru totdeauna luptei cu fratele său - indiferent cu ce preţ.

Damon
În sfârşit, Elena este a lui. Dar oare setea sa de răzbunare împotriva lui Stefan îi va otrăvi triumful?


Număr pagini:282.
Preţ: 7,99 lei.

My opinion:
Mi-a plăcut începutul volumului 3, mai ales pentru că Elena a rămas cu Damon. Sunt rea pentru că nu ţin foarte mult cu Stefan, dar şi Damon merită ceva, mai ales după toate crimele care i-au fost puse în spate şi pe care nu le comisese. Mi-a plăcut cum s-a comportat cu Elena atunci când a dus-o în casa lui Alaric, dovedind că ţine totuşi la ea şi nu e doar un moft sau altceva. Când a apărut şi Katherine m-a prins şi pe mine furia. E o scârbă! Şi în carte, şi în film. Eh, până la urmă Elena tot cu Stefan a rămas, iar Damon tot singur. Dar sper că totuşi, cine ştie, prin volumul 9 sau mai târziu să se schimbe situaţia. Spor la citit! * Hugs & kisses *

Nota: 10

Citate:
" - Şi el cine e?
Ea urmări direcţia în care se îndrepta degetul lui.
- Stefan, răspunse pe un ton indiferent. Fratele tău.
- Şi eu cine sunt? Ştii cine sunt eu?
Ea îşi întoarse privirea spre el şi zâmbi, arătându-şi colţii ascuţiţi.
- Sigur că ştiu. Eşti Damon, şi te iubesc. "

" Dar a fost puternică şi iubitoare şi loială prietenilor ei, iar în final a făcut gestul cel mai lipsit de egoism pe care l-ar putea face cineva. Asta înseamnă, spune Meredith, că a ales lumina în faţa întunericului. Vreau ca oamenii să ştie asta, ca să nu uite niciodată.
Eu n-am să uit.

Bonnie Mc Cullough
16 decembrie 1991 "

" - Nu fi trist, îi spuse ea, simţind umezeala rece de pe degetele ei.
Dar un gând îngrijorător o tulbură. Cine-l va mai înţelege acum pe Damon? Cine-i va sta alături ca să-l îmboldească, să încerce să vadă ce se afla cu adevărat înăuntrul lui?
- Trebuie să aveţi grijă unul de celălalt, spuse ea dându-şi seama de adevărul acestui fapt. Simţi cum îi revine un strop de putere, asemenea unei lumânări a cărei flacără creşte stârnită de vânt. Stefan, îmi promiţi? Promiţi că aveţi grijă unul de celălalt? "

S.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu